VERKOOP IS GESTART

Boomgaard- en Dijkwoningen

De verkoop van de grondgebonden woningen In de Boomgaard en Aan de Dijk is gestart. Op de interactieve kaart en de prijslijst kunt u zien welke kavels beschikbaar zijn. U kunt zich via de knop Belangstelling inschrijven voor deze woningen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met onze makelaar:

LIV Wooncoach B.V.
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
T 085-070 77 00

Appartementen

Heeft u belangstelling in een appartement? Dat komt goed uit want u kunt al inschrijven voor de pre-sale. Een pre-sale wil zeggen dat u zicht kunt inschrijven op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. De pre-sale geeft u alvast de tijd om u te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. 

Wij zijn in de afrondende fase van het project. Wij verwachten eind november alle definitieve verkoopstukken gereed te hebben, waarna wij met de verkoopgesprekken zullen starten.

Op maandag 25 november sluit de inschrijving voor de pre-sale.

Mijn VanWonen

Bij registratie als belangstellende in dit project heeft u een account aangemaakt in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Daarnaast kunt u hier online inschrijven op het bouwnummer met uw voorkeur! 

In ‘Mijn VanWonen’ kunt u via de button online inschrijven uw interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Per toekomstig huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. De loting zal niet gebaseerd zijn op het tijdstip van de inschrijving. Alle inschrijvingen binnen de benoemde periode maken evenveel kans op toewijzing.

Sluit inschrijving op maandag 25 november om 09:00 uur, daarna loting 

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers loten. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk dinsdag 26 november te informeren over de uitkomst van de loting. Na de loting van een appartement wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvend verkoopgesprek bij onze personal sales Jasja Scholtens. Bent u niet ingeloot voor een appartement van uw voorkeur, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een appartement beschikbaar komt gaan wij opnieuw loten. 

Deel deze pagina:

Laat ons u helpen door de website te navigeren