Pre-sale grondgebonden woningen gestart

Binnenkort start verkoop boomgaard- en dijkwoningen


Binnenkort starten wij met de verkoop van de grondgebonden woningen. Dit zijn de woningen In de Boomgaard en Aan de Dijk.

Op de interactieve kaart kun u zien welke kavels beschikbaar zijn. U kunt zich inschrijven voor één of meerdere van deze kavels op basis van de verkoopdocumentatie als verstrekt op deze website en op basis van de VON-prijzen in de prijslijst.

Inschrijven:
Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd komt u in de ‘Mijn omgeving’ van het project. Hier vindt u onder andere de buttons Online inschrijven voor Aan de Dijk of In de Boomgaard. In de ‘Mijn omgeving’ kunt u te allen tijde uw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Onze makelaar neemt contact met u op zodra zij u een woning kunnen toewijzen. Voor meer informatie over deze procedure kunt u contact opnemen met:

LIV Wooncoach B.V.
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen
T 085-070 77 00

Tip: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in uw reclame of spambox terecht is gekomen. Ziet u de mail niet? Bekijk dan uw reclame of spambox.

We zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet!

Deel deze pagina:

Laat ons u helpen door de website te navigeren