Pre-sale grondgebonden woningen gestart

We zijn gestart met de pre-sale van de grondgebonden woningen. Dit zijn de woningen In de Boomgaard en Aan de Dijk. Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen.
Deze pre-sale geeft u tijdens de zomerperiode de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

Wij zijn in de afrondende fase van het project. Zodra wij alle verkoopstukken definitief gereed hebben zullen wij het einde van de pre-sale aankondigen. Wij gaan dan aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale woningen toewijzen. Deze woningen worden exclusief gereserveerd. Wij communiceren deze toegewezen kandidaten de definitieve verkoopstukken en -prijzen. De exclusieve reserveringsperiode is een periode van één week. Daarna vindt de start verkoop plaats. Wij verwachten dat dit eind augustus/begin september is. De datum start verkoop zal uiteraard gecommuniceerd worden via de nieuwsbrief en deze website.

Inschrijven voor de pre-sale
Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd komt u in de ‘Mijn omgeving’ van het project. Hier vindt u onder andere de buttons Online inschrijven voor Aan de Dijk of In de Boomgaard. In de ‘Mijn omgeving’ kunt u te allen tijde uw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Tip: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in uw reclame of spambox terecht is gekomen. Ziet u de mail niet? Bekijk dan uw reclame of spambox.

We zien uw inschrijving met belangstelling tegemoet!

Deel deze pagina:

Laat ons u helpen door de website te navigeren