Penthouse - bouwnummer 1.4.1

Appartement

Beschrijving Penthouse - bouwnummer 1.4.1

De centrale entree voor bezoekers van de Marquise ligt aan de kant van de boomgaard, daar zijn de brievenbussen en het bellentableau met een videofooninstallatie. Via de stallingsgarage is het appartement voor u ook bereikbaar. In de garage parkeert u op één van uw eigen parkeerplaatsen. In een afgezonderde ruimte van deze garage vindt u tevens uw berging.

De indeling van dit appartement, gelegen op de vierde woonlaag, is als volgt: als u binnenkomt komt u in de hal met toegang tot de woonkamer/keuken, de slaapkamers, badkamer, het toilet en de berging/technische ruimte. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar het terras.

Kenmerken appartement:
- 4e woonlaag
- 2 slaapkamers, waarvan één masterbedroom voorzien van ruimte voor inloopkast en badkamer
- 2 dakterrassen, één van ca. 38 m2 op het oosten en één van ca. 14 m2 op het westen
- 2e badkamer
- inpandige berging
- 2 parkeerplaatsen en grote berging in stallingsgarage

Bent u ook zo benieuwd naar het uitzicht vanaf de vierde woonlaag? Klikt u dan gerust eens op bijgevoegde hyperlink voor een 180-graden filmopname: https://vimeo.com/405883767

Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Bij deze sfeerimpressies zijn t.b.v. de presentatie van de woningen mogelijk bomen weggelaten. De definitieve beplanting in de omgeving kan afwijken van de door ons gepresenteerde beelden. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Lents Buiten - Penthouse bnr. 1.4.1

X
Kavelkaart

Klik een verdieping aan

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart