3-kamer appartement - bouwnummer 3.1.3

Appartement

Beschrijving 3-kamer appartement - bouwnummer 3.1.3

Bent u op zoek naar een luxe, royaal appartement in Nijmegen en wilt u dit jaar nog gebruik maken van de gunstige woningmarkt? Lents Buiten biedt u de mogelijkheid! Het project heeft de ideale locatie waarbij Nijmegen en alle voorzieningen binnen handbereik liggen. De bouw is inmiddels gestart, waardoor er sprake is van een korte doorlooptijd. Dat betekent dat u er dit jaar al kunt wonen!

De centrale entree voor bezoekers van de Radiant ligt aan de kant van de boomgaard, daar zijn de brievenbussen en het bellentableau met een videofooninstallatie. Daarnaast is het appartement te bereiken via de stallingsgarage. In deze stallingsgarage is het mogelijk om te parkeren op uw eigen parkeerplaats. In een afgezonderde ruimte van deze garage vindt u tevens uw berging.

De indeling van dit appartement, gelegen op de begane grond, is als volgt: als u binnenkomt komt u in de hal met toegang tot de woonkamer/keuken, de twee slaapkamers, badkamer, het toilet en de berging/technische ruimte. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar het terras.

Kenmerken van dit luxe appartement:
- een ruim terras van ca. 16 m2 gelegen op het noordoosten;
- 2 royale slaapkamers;
- inclusief keukencheque én luxe badkamer voorzien van 2-persoons wastafel, inloopdouche en 2e toilet;
- inpandige berging;
- parkeerplaats en berging in stallingsgarage.

Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Lents Buiten - 3-kamer appartement bnr. 3.1.3

X
Kavelkaart

Klik een verdieping aan

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Andere bouwnummers van 3-kamer appartement