3-kamer appartement - Appartement

Beschrijving 3-kamer appartement

Ziet u het al voor u?
Bent u op zoek naar een appartement en wilt u niet al te lang meer wachten?
Dan bieden de laatste appartementen binnen dit project u een fantastische gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. De bouw is namelijk al in volle gang, dus wat houdt u nog tegen?

Binnen Lents Buiten wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de appartementen Op de Terp. Deze appartementen bieden de toekomstige bewoners unieke plek om thuis te komen en te ontspannen. Veel kopers gingen u al voor en kozen voor één van de appartementen op deze bijzondere locatie. Het beste van twee werelden komt hier samen. Op de Terp kunt u volop genieten van de natuur met de voorzieningen van de stad binnen handbereik

Op dit moment zijn er nog enkele 3-kamerappartementen beschikbaar.
Deze royale appartementen zijn gesitueerd op de 1e en 2e woonlaag en bieden voor elk wat wils. De woonoppervlaktes variëren van 116 tot en met 140 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke kenmerken. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en separate berging in de stallingsgarage.

Uniek aan deze appartementen zijn de royale en zonnige buitenruimtes!
Uw nieuwe appartement wordt in de basis al luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch. Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een royale Siematic keukencheque.
Deel deze pagina:

Prijslijst type 3-kamer appartement

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Lents Buiten bekijken

Bekijk het volledige aanbod