Wonen in De Stelt-Zuid

Gaat u hier straks wonen?

Sluit uw ogen en stelt u zich voor…
“na een lange werkdag fiets je de Waalbrug over en nader je De Stelt-Zuid. Je trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra je de wijk in fietst, hij neemt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. Je ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter je. De rust van de natuur omarmt je. Je hoort kinderen spelen op straat en buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als je langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stap je van je fiets. Je bent thuis in Lents Buiten.”

Lents Buiten is de naam van het deelproject van de ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Samen met andere partijen hebben wij de eer om tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk een bijzondere woonbuurt te creëren. In Lents Buiten woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard, of aan de levendige dijk. Echt bijzonder worden de appartementen op de terp. Hier geniet u van een weids uitzicht over de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. U kijkt op de Ooijpolder, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

De woonkarakteristieken van Lents Buiten

In Lents Buiten zorgen wij voor een grote diversiteit aan woningen. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt. In Lents Buiten kunt u straks wonen:

Deel deze pagina: