Kavelkaart Lents Buiten

X
Kavelkaart

Klik een verdieping aan

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Koopsom (v.o.n.) Woonopp. (GBO) Uitzicht Meer

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de appartementen Op de Terp. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen Op de Terp centraal. De drie appartementengebouwen zijn met zorg en oog voor detail ontworpen. Het zijn geen vierkante torens geworden, maar bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

De namen die we hebben bedacht voor de gebouwen spreken bijna voor zich: Marquise, Emerald en Radiant. Het zijn termen die gebruikt worden voor de manier waarop diamanten geslepen kunnen worden.

Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim terras, en dan dat uizicht…

  • Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
  • Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
  • Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?

Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten.

Deel deze pagina: