Wonen op de Terp

Met allure, afgewerkt op hoog niveau

Kavelkaart Lents Buiten

X
Kavelkaart

Klik een verdieping aan

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de appartementen Op de Terp. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen Op de Terp centraal. De drie appartementengebouwen zijn met zorg en oog voor detail ontworpen. Het zijn geen vierkante torens geworden, maar bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

De namen die we hebben bedacht voor de gebouwen spreken bijna voor zich: Marquise, Emerald en Radiant. Het zijn termen die gebruikt worden voor de manier waarop diamanten geslepen kunnen worden.

Sluit uw ogen en stelt u zich voor…
“na een fijne dag fietst u de Waalbrug over en nadert u De Stelt-Zuid. U trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra u de wijk in fietst, hij neemt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter u. De rust van de natuur omarmt u. U hoort kinderen spelen op straat en uw buurtgenoten maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stap u van u fiets. U bent thuis in Lents Buiten.”

Ziet u het al voor u?
Bent u op zoek naar een appartement en wilt u niet al te lang meer wachten?
Dan bieden de laatste appartementen binnen dit project u een fantastische gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan. De bouw is namelijk al in volle gang, dus wat houdt u nog tegen?

Binnen Lents Buiten wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de appartementen Op de Terp. Deze appartementen bieden de toekomstige bewoners unieke plek om thuis te komen en te ontspannen. Veel kopers gingen u al voor en kozen voor één van de appartementen op deze bijzondere locatie. Het beste van twee werelden komt hier samen. Op de Terp kunt u volop genieten van de natuur met de voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Op dit moment zijn er nog enkele 3-kamerappartementen beschikbaar.
Deze royale appartementen zijn gesitueerd op de 1e en 2e woonlaag en bieden voor elk wat wils. De woonoppervlaktes variëren van 116 tot en met 140 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke kenmerken. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en separate berging in de stallingsgarage.
Uniek aan deze appartementen zijn de royale en zonnige buitenruimtes!

Uw nieuwe appartement wordt in de basis al luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch. Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een royale Siematic keukencheque.

Deel deze pagina: